Een bestand naar een klant versturen

Volg deze procedure om één bestand naar een klant te versturen via LogMeIn Rescue.

Bij de klant moet de Rescue-applet of Calling Card geactiveerd zijn. Deze optie is niet beschikbaar tijdens Instant Chat in de modus alleen-chatten.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om bestanden te versturen.

U kunt slechts één bestand tegelijk versturen.

1. In het chatvak, klikt u op de knop Bestand verzenden. Bestand versturen
    Het dialoogvenster Openen wordt weergegeven.
  2. Selecteer het bestand dat u naar de klant wilt versturen en klik op Openen. De klant wordt gevraagd het bestand op te slaan.
  3. Vraag de klant een locatie te kiezen en klik op Opslaan. Het bestand wordt opgeslagen op de door de klant gekozen locatie.
Er wordt een MD5-vingerafdruk gegenereerd en deze wordt doorgegeven aan zowel de technicus als de klant in het logbestand.