Een beheerder toevoegen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Beheerders beheren technici en technicusgroepen, genereren rapporten, en meer.

Deze optie is alleen beschikbaar voor hoofdbeheerders.

Eigenschappen van een beheerder:

• Onderhoudt alle toegewezen technici en technicusgroepen
  • Schakelt indien nodig technici en technicusgroepen uit
  • Genereert rapporten
  • Configureert ondersteuningskanalen voor toegewezen technicusgroepen
  • Kan worden toegewezen aan meerdere technicusgroepen
  • Kan alle functies van een technicus uitvoeren (met een licentie)

1. Klik met de rechtermuisknop op de locatie in de organisatie waar u de nieuwe beheerder wilt toevoegen en klik op Beheerder maken.
    • Om de nieuwe beheerder toe te voegen op het hoofdniveau, klikt u met de rechtermuisknop op Beheerders in de organisatiestructuur.
    • Om de nieuwe beheerder toe te voegen als een lid van een bestaande beheerdersgroep, klikt u met de rechtermuisknop op de gewenste groep in de organisatiestructuur

Een nieuwe beheerder wordt aan de organisatiestructuur toegevoegd op de gekozen locatie.

2. Zorg dat de gebruiker met wie u wilt werken, is geselecteerd in de organisatiestructuur en klik op het tabblad Organisatie.

De pagina Configuratie wordt weergegeven.

3. Bewerk de volgende opties:
    Optie Beschrijving
    Naam De naam van de gebruiker zoals deze wordt weergegeven de organisatiestructuur en in de Technician Console, indien hiervoor een licentie aanwezig is.
    E-mailadres Het e-mailadres van de gebruiker voor aanmelding in LogMeIn Rescue.
    Single sign-on-ID Het identificatienummer waarmee de gebruiker zich aanmeldt indien single sign-on is geactiveerd.
    Beschrijving Dit is ter informatie voor uzelf.
    Nieuw wachtwoord Het wachtwoord van de gebruiker voor aanmelding in LogMeIn Rescue.
    Opmerking:Om ervoor te zorgen dat gebruikers dit wachtwoord wijzigen wanneer zij zich voor de eerste keer aanmelden, selecteert u de optie Wijzigingen van beheerderswachtwoord dwingen gebruiker om het wachtwoord bij volgende aanmelding te wijzigen in het gedeelte Wachtwoordbeleid van het tabblad Algemene instellingen.
    Minimale wachtwoordsterkte De minimaal vereiste wachtwoordsterkte die is ingesteld op het tabblad Algemene instellingen onder Wachtwoordbeleid.
  4. Selecteer onder Status de optie Ingeschakeld om de gebruiker te activeren.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.
Tip: Om de gebruiker aan een groep (of groepen) toe te wijzen, sleept u het pictogram van de gebruiker naar de gewenste groep(en).