De toets Pause/Break uitschakelen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Schakel de sneltoets Pause/Break uit, die klanten kunnen gebruiken om alle toegangsrechten in te trekken en de huidige actie te beëindigen, ook wanneer de Rescue-applet niet geselecteerd is.

1. ISelecteer in de organisatiestructuur het kanaal of de Technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Selecteer De sneltoets Pause/Break uitschakelen om toegangsrechten in te trekken onder Klantapplet.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op het huidige kanaal of de huidige technicusgroep.
    • Klik op Instellingen opslaan op alle kanalen/in alle groepen om dezelfde instellingen op alle kanalen of technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.
    • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
De toets Pause/Break is uitgeschakeld als Rescue-sneltoets. Klanten worden verplicht om op de rode X-knop op de applet-werkbalk te klikken om toegangsrechten in te trekken en de huidige handeling te beëindigen.
Voorbeeld:

Voorbeeld van het gebruik van de toets Pause/Break

De technicus begint met de besturing van het bureaublad van de klant. De klant realiseert zich dat er vertrouwelijke informatie zichtbaar is op zijn bureaublad. De klant drukt op de Pause/Break-toets om de besturing op afstand onmiddellijk te beëindigen, ook als de Rescue-applet niet is geselecteerd op zijn bureaublad. De besturing op afstand wordt beëindigd, maar de sessie loopt door.