De status van de sessie verandert terwijl de technicus controleert.

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

De volgende tabel beschrijft hoe een sessie van status verandert als een technicus een andere technicus controleert.

Startstatus Eindstatus Te ondernemen actie
Bezig met verbinden Aan het wachten
  1. Technicus A klikt op Monitoring technician en selecteert technicus B.
  2. Technicus A klikt op OK.

De sessie heeft maar voor een kort moment de status Bezig met wachten.

Aan het wachten Actief
  1. Technicus A klikt op Monitoring technician en selecteert technicus B.
  2. Technicus A klikt op OK.
Actief Sluiten
  1. Technicus A klikt op Monitoring technician en selecteert technicus B.
  2. Technicus A klikt op OK.
  3. Technicus B meldt zich af of sluit zijn Technician Console af.
Actief Verwijderd uit wachtrij van de technicus
  1. Technicus A klikt op Monitoring technician en selecteert technicus B.
  2. Technicus A klikt op OK.
  3. Technicus A klikt op Sessie beëindigen.
Sluiten Verwijderd uit wachtrij van de technicus Technicus A klikt op Sessie beëindigen terwijl hij Technicus B in de gaten houdt.