De status van de sessie verandert terwijl de technicus controleert.

De volgende tabel beschrijft hoe een sessie van status verandert als een technicus een andere technicus controleert.

Startstatus Eindstatus Te ondernemen actie
Bezig met verbinden... Bezig met wachten
  1. Technicus A klikt op Technicus controleren en selecteert technicus B.
  2. Technicus A klikt op OK.
De sessie heeft maar voor een kort moment de status Bezig met wachten.
Bezig met wachten Actief
  1. Technicus A klikt op Technicus controleren en selecteert technicus B.
  2. Technicus A klikt op OK.
Actief Gesloten
  1. Technicus A klikt op Technicus controleren en selecteert technicus B.
  2. Technicus A klikt op OK.
  3. Technicus B meldt zich af of sluit zijn Technician Console af.
Actief Verwijderd uit wachtrij van TC
  1. Technicus A klikt op Technicus controleren en selecteert technicus B.
  2. Technicus A klikt op OK.
  3. Technicus A klikt op Sessie beëindigen.
Gesloten Verwijderd uit wachtrij van TC Technicus A klikt op Sessie beëindigen terwijl hij technicus B controleert.