De schermafmetingen veranderen tijdens de besturing op afstand

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

De schermweergave van de klant bekijken, op een manier die u prettig vindt.

1. Op de werkbalk van de externe besturing, klikt u op de knop Weergave-instellingen.
  2. Selecteer de juiste instelling.
    • Ware grootte - Selecteer de ware grootte om het host-scherm precies weer te geven zoals het voor de host-gebruiker zichtbaar is. Bij het gebruik van deze optie kunt u scrollen om het volledige scherm te zien.
    • Passend maken in venster - Selecteer Passend maken in venster om het gehele host-scherm zichtbaar te maken zonder dat het nodig is om te scrollen.
    • Uitrekken om venster te vullen - In de modus Volledig scherm gebruikt u deze optie om het host-scherm uit te trekken om het gehele scherm te vullen, zelfs wanneer de host ingesteld is op een lagere resolutie dan uw scherm.
    Uw selectie wordt onmiddellijk toegepast.
Tip: om de actuele schermresolutie van de host-display te veranderen, bewerkt u de Bureaubladeigenschappen van de host (Windows) of Voorkeursinstellingen van het systeem (Mac).