De Rescue-applet starten tijdens Instant Chat

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Tijdens een Instant Chat-sessie meldt het dialoogvenster Modus Alleen chatten aan de technicus dat de geavanceerde Rescue-hulpmiddelen alleen geactiveerd kunnen worden wanneer de klant de Rescue-applet geactiveerd heeft.

1. In het dialoogvenster Modus Alleen chatten klikt u op Vragen om te downloaden.
    De klant ontvangt een bericht waarin wordt verzocht de Rescue-applet te downloaden door op een koppeling in het chatvak te klikken.
  2. De klant klikt op de koppeling en installeert de applet.
    De Instant Chat-interface fungeert nu als volwaardige Rescue-applet.
Zodra de applet draait, kan de technicus de besturing op afstand starten en alle activiteiten uitvoeren die normaliter ook uitgevoerd kunnen worden met behulp van de Rescue-applet.