Een rapport genereren

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Volg deze procedure om een rapport te genereren in het Beheercentrum van LogMeIn Rescue.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de organisatorische eenheid waarvoor u een rapport wilt genereren.
  2. Selecteer het tabblad Rapporten.
  3. Selecteer het type rapport dat u wilt genereren met behulp van het vervolgkeuzemenu Rapportgebied.
  4. Voor de meeste rapportgebieden moet u een Lijsttype selecteren.
    • Selecteer Alles Weergeven om de informatie te zien over specifieke sessies of aanmeldingen
    • Selecteer Samenvatting om cumulatieve gegevens te bekijken
  5. Specificeer de rapportperiode (Datumbereik) op één van deze twee manieren:
    • Kies een voorgedefinieerde rapportperiode (vandaag, gisteren enzovoort)
    • Kies een specifieke Begindatum en Einddatum
  6. Selecteer de gewenste Tijdzone:
    • Kies Lokaal om alle tijden te vermelden volgens uw huidige tijdzone (uw locatie wanneer u het rapport genereert)
    • Kies UTC om alle tijden te vermelden volgens de Coordinated Universal Time, die in wezen gelijk is aan Greenwich Mean Time (GMT)
  7. Kies een Dagelijks tijdbereik.

Rapporten genereren over bepaalde perioden van de dag Dit is handig om de prestaties per ploeg te beoordelen.

8. Selecteer het type bestand dat u wilt genereren uit de vervolgkeuzelijst naast Rapport ophalen.

Tip: Om het rapport in het tabblad Rapporten van het Beheercentrum te bekijken zonder een bestand te downloaden, kiest u HTML.

9. Genereer het rapport door op Rapport ophalen te klikken.
Voorbeeld:

Voorbeeld tijdzone

Lokale tijd. Stel dat u in Amsterdam bent wanneer u een rapport genereert voor een technicusgroep met technici in San Francisco en Londen. De tijden worden dan vermeld in de lokale (Nederlandse) tijd. Een gebeurtenis die zich in Londen om 14:00 uur heeft voorgedaan, wordt dan vermeld als 17:00 uur. En een gebeurtenis die zich in San Francisco om 14:00 uur heeft voorgedaan, wordt vermeld als 20:00 uur.

UTC. Stel dat u een rapport genereert voor een technicusgroep met technici in San Francisco en Londen. Ongeacht uw locatie worden de tijden van alle gebeurtenissen vermeld in UTC. Een gebeurtenis die zich in San Francisco (UTC-8) om 14:00 uur heeft voorgedaan, wordt vermeld als 22:00 uur. En een gebeurtenis die zich in Parijs (UTC+1) om 14:00 uur heeft voorgedaan, wordt vermeld als 13:00 uur.