De kleurkwaliteit van de schermweergave van de klant veranderen

Selecteer een lagere instelling om de hoeveelheid aan overgedragen informatie tijdens de besturing op afstand te optimaliseren, of selecteer een hogere instelling om de kwaliteit van het beeld te verbeteren.

1. Op de werkbalk van de externe besturing, klikt u op de knop Weergave-instellingen. De opties voor Kleurkwaliteit worden weergegeven.
  2. Selecteer de juiste instelling.
    Tip: Selecteer Kleureninstellingen automatisch aanpassen om ervoor te zorgen dat LogMeIn de optimale instelling detecteert.
    • Zeer laag - (grijstinten) Dit is het beste wanneer u gebruik maakt van een langzame verbinding, zoals een inbelmodem.
    • Laag - Deze instelling biedt een uitstekende prestatie met aanvaardbare kleurkwaliteit
    • Normaal - Deze instelling biedt een goede balans tussen prestatie en kleurkwaliteit
    • Hoog - Deze instelling biedt uitstekende kleurreproductie, maar een potentieel lagere prestatie
    • Automatisch - Kies Automatisch om ervoor te zorgen dat LogMeIn Rescue de optimale instelling detecteert
    Uw selectie wordt onmiddellijk toegepast.