De computer van de klant in de modus Volledig Scherm weergeven

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

In de modus Volledig scherm vult de schermweergave van de klant het hele scherm van de technicus. De modus Volledig scherm geeft u de meest realistische ervaring, 'alsof u er zelf bij bent'.

• Op de werkbalk van de externe besturing, klikt u op de knop Volledig scherm. Volledig scherm
    De LogMeIn-interface wordt geminimaliseerd en de weergave van de host-computer verschijnt op het volledige scherm. Alleen de Werkbalk externe besturing blijft zichtbaar.
  • Om de modus Volledig scherm te verlaten, klikt u opnieuw op de knop Volledig scherm.
Tip: om de werkbalk zichtbaar te houden, klikt u op het speldpictogram in de modus Volledig scherm op de Werkbalk externe besturing. Speld
Tip: klik op de knop Chatvenster weergeven als u het chatvenster wilt bekijken zonder dat u hoeft te schakelen tussen de vensters.