De computer van de klant in de modus Volledig Scherm weergeven

Dit artikel is een leidraad voor Technici van rescue.

In de modus Volledig scherm dekt de schermweergave van de klant het gehele scherm van de technicus. De modus Volledig scherm geeft u de meest realistische ervaring, 'alsof u er zelf bij bent'.

• Klik op de werkbalk Afstandsbediening op de knop Volledig scherm. Volledig scherm

Resultaat: De interface GoTo wordt geminimaliseerd en het scherm van de hostcomputer verschijnt op uw volledige scherm. Alleen de Werkbalk externe besturing blijft zichtbaar.

• Om de volledig scherm-modus te verlaten, klikt u opnieuw op de Volledig scherm knop.
    Tip: Om de werkbalk zichtbaar te houden, klikt u op het pictogram Vastpinnen op de schermvullende versie van de werkbalk Afstandsbediening. Punaise
    Tip: Om het Chat-paneel te zien zonder tussen vensters te hoeven schakelen, klikt u op de knop Chatvenster tonen.