De computer van de klant in de modus Volledig Scherm weergeven

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

In de modus Volledig scherm vult de schermweergave van de klant het hele scherm van de technicus. De modus Volledig scherm geeft u de meest realistische ervaring, 'alsof u er zelf bij bent'.

• Op de werkbalk van de externe besturing, klikt u op de knop Volledig scherm. Volledig scherm

Resultaat: De LogMeIn-interface wordt geminimaliseerd en de weergave van de host-computer verschijnt op het volledige scherm. Alleen de Werkbalk externe besturing blijft zichtbaar.

• Om de modus Volledig scherm te verlaten, klikt u opnieuw op de knop Volledig scherm.
Tip: Om de werkbalk zichtbaar te houden, klikt u op het pictogram Speld op de schermvullende versie van de werkbalk Afstandsbediening. Speld
Tip: Om het Chat-paneel te zien zonder tussen vensters te hoeven schakelen, klikt u op de knop Chatvenster tonen.