Zendesk configureren

Artikelen met betrekking tot customization zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Zorg ervoor dat je een Zendesk API sleutel hebt. Zie Een API-sleutel aanmaken voor LogMeIn Rescue app in Zendesk voor meer informatie.

1. Klik in Zendesk op Beheer () onderaan in de zijbalk en klik vervolgens op de link Bladeren onder Apps.

Beperking: U moet een Zendesk-beheerder zijn om de LogMeIn Rescue-app te installeren en configureren in Zendesk.

2. Beweeg de muis over de app GoTo Rescue en klik op Installeren.
    3. Voer een Titel voor de app in.

Resultaat: De titel verschijnt in de Apps lade op ticketpagina's.

4. Plak de Zendesk API sleutel.

Tip: Heb je geen Zendesk API sleutel? Zie Een API-sleutel maken voor LogMeIn Rescue app in Zendesk.

5. Optioneel: Om de details van sessies op afstand als openbare opmerkingen in de tickets te plaatsen, klikt u op Openbare opmerkingen inschakelen.

Sessie details worden standaard weergegeven als privé opmerkingen.

6. Voer de Tags in die u wilt instellen op tickets met de details van de sessies op afstand.
    7. Selecteer Installeren.

Eenmaal geïnstalleerd, verschijnt de app aan de rechterkant van de ticketinterface. Als u de app niet ziet, klikt u op Verversen in de rechterbovenhoek van de lade Apps.