Communicatiefout in Rescue Tech Console en site ontoegankelijk

Afhankelijk van welke browser u gebruikt, is dit wat u moet doen als u geen toegang krijgt tot secure.logmeinRescue.com of als u een communicatiefout krijgt in de Tech Console.

Symptomen

• U ondervindt problemen bij de toegang tot secure.logmeinRescue.com
    • U krijgt een communicatiefout in de Tech Console bij toegang tot secure.logmeinRescue.com

Oplossing

Internet Explorer

Pas uw Internet Explorer-instellingen aan om ten minste TLS 1.2 af te dwingen.
    1. Klik in IE op Hulpprogramma's > Internetopties.
    2. Ga naar het tabblad Geavanceerd.
    3. Blader naar het beveiligingsgedeelte in het venster Instellingen. Verwijder de vinkjes voor SSL, en zorg ervoor dat TLS 1.2 is geselecteerd.
    4. Klik op Toepassen en start de browser opnieuw.
    5. Start de Technician Console opnieuw op.

Voeg vertrouwde sites toe aan IE.

1. Klik in IE op Hulpprogramma's > Internetopties.
    2. Ga naar het Beveiliging tabblad.
    3. Selecteer Vertrouwde sites en klik vervolgens op de knop Sites.
    4. Voeg de volgende sites toe: *.logmein.com; *.logmeinRescue.com, *.accounts.logme.in
    5. Sla de wijzigingen op.
    6. Start de Tech Console opnieuw op.

Chrome