Communicatiefout in de Technician Console van Rescue en website ontoegankelijk

Symptomen

• U ervaart problemen bij het gebruik van secure.logmeinrescue.com
  • U ontvangt een communicatiefout in de Technician Console wanneer u gebruikmaakt van secure.logmeinrescue.com

Oplossing

Internet Explorer

Wijzig de instellingen van uw Internet Explorer om TLS 1.0 af te dwingen.
  1. Klik In IE op Hulpprogramma's > Internetopties.
  2. Ga naar het tabblad Geavanceerd.
  3. Scrol naar het beveiligingsgedeelte in het venster Instellingen. Verwijder de vinkjes voor SSL en controleer of TLS 1.0 is geselecteerd.
  4. Klik op Toepassen en start de browser opnieuw.
  5. Start de Technician Console opnieuw op.

Vertrouwde sites toevoegen aan IE.

1. Klik In IE op Hulpprogramma's > Internetopties.
  2. Ga naar het tabblad Beveiliging.
  3. Selecteer Vertrouwde websites en klik op de knop Websites.
  4. Voeg de volgende sites toe: *.logmein.com; *.logmeinrescue.com, *.accounts.logme.in
  5. Sla de wijzigingen op.
  6. Start de Technician Console opnieuw op.

Chrome

Raadpleeg deze instructies van Google.