Chatlogbestand van technicus monitoren

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Beheerders kunnen chatsessies monitoren in het Rescue Besturingscentrum.

1. Onder het tabblad Sessions in het gedeelte Table van het Command Center selecteert u de sessie die u wilt monitoren.
  2. Klik op het pictogram CHAT MONITOR om het volledige chatlog van de geselecteerde sessie te zien.

Resultaat: Het chatgesprek wordt in een nieuw venster weergegeven. Alle informatie die een chatlog normaal gesproken bevat, zoals statuswijzigingen en meldingen over de verbinding, is opgenomen.

Tip: In het geval van actieve sessies geeft het Chat Monitor venster de live chatlog in real time weer.