Chatlogbestand van technicus monitoren

Dit artikel is een leidraad voor Beheerders van rescue.

Beheerders kunnen chatsessies controleren in het Rescue Command Center.

1. Onder het Tabblad Sessies in het gedeelte Schema van het Command Center selecteert u de sessie die u wilt monitoren.
    2. Klik op het pictogram CHAT MONITOR om het volledige chatlog van de geselecteerde sessie te zien.

Resultaat: Het chatgesprek wordt in een nieuw venster weergegeven. Alle informatie die een chatlog normaal gesproken bevat, zoals statuswijzigingen en meldingen over de verbinding, is opgenomen.

Tip: In het geval van actieve sessies, toont het Chat Monitor venster de live chatlog in real time.