5 belangrijkste processen voor een mobiel apparaat bekijken

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om systeeminformatie weer te geven.

De sessie moet Actief zijn.

1. Klik op het Tabblad Systeeminfo op Dashboard. De Dashboard voor systeeminformatie wordt weergegeven.
  2. Klik op Informatie aanvragen om gegevens op te vragen van het apparaat van de klant. De klant wordt eventueel gevraagd om het verzoek te aanvaarden of te verwerpen.
  3. De volgende informatie is beschikbaar ter inzage, afhankelijk van het besturingssysteem van de klant.
      Android BlackBerry Apple iOS
    Top-5 processen Nee Nee Ja
Bijbehorende Click2Fix-widgets
  • Processenwidget