Schermopnames en schermafdrukken maken met Rescue Lens

Met Rescue Lens kunt u sessies opnemen en schermafdrukken maken.

Technician Console

C:\Users\[gebruikersnaam]\Documents, waarbij [gebruikersnaam] de gebruikersnaam van de aangemelde gebruiker is. U kunt de locatie voor schermopnames instellen op een andere map door naar Opties > Map voor schermopname te gaan.
Tip: We raden aan een standaardlocatie op uw lokale schijf in te stellen, bijvoorbeeld: C:\Schermopnames
  De schermopnamen van sessies worden altijd opgeslagen in .mkv-bestanden. Gebruik VLC Media Player om dit type bestanden af te kunnen spelen, of download de MKV-codec voor Windows.

Schermafdruk

Technician Console

Het standaardbestandstype is .jpg.