API-sleutels beheren voor de SDK voor ondersteuning in mobiele apps.

Met de Software Development Kit (SDK) voor ondersteuning in mobiele apps kunnen uw klanten een supportsessie met Rescue Lens opstarten vanuit uw app.

Profiteer van de ondersteuning in de app:
  • Bekijk de app-problemen van de eindgebruiker met eigen ogen, stel snel een diagnose en los het probleem op zonder dat de eindgebruiker de app hoeft te verlaten.
  • Optimaliseer de klantervaring met een naadloze, intuïtieve oplossing voor klantondersteuning.
  • Zorg dat minder gebruikers uw app links laten liggen.
  • Verhoog de klanttevredenheid.

Met de SDK kan uw technicus de volgende functies gebruiken in de LogMeIn Rescue Technician Console:

• Apparaatinformatie ophalen.
  • Chatten met de eindgebruiker.
  • Een URL verzenden.
  • Het scherm van de app bekijken (afhankelijk van de instellingen voor de technicus).
  • Aantekeningen maken op het scherm van de app.

De SDK is beschikbaar voor iOS en Android. Zie de pagina met LogMeIn Rescue-documentatie over support in de app (alleen Engels).

Problemen? Bekijk de pagina's met veelgestelde vragen voor iOS en Android.

Een API-sleutel genereren

De SDK maakt gebruik van een API-sleutel om uw app bij Rescue Lens te authenticeren. U moet in het Beheercentrum een API-sleutel genereren om sessies met uw app te kunnen opstarten met de SDK.
  1. Klik op het tabblad Algemene instellingen op API-sleutels beheren onder API-sleutel.
    Het venster API-sleutels wordt weergegeven.
  2. Klik op Nieuwe API-sleutel aanmaken.
  3. Voer de unieke identificatiecode van uw app in.
    • Als u voor Android ontwikkelt, voert u de Pakketnaam in. U vindt de pakketnaam in het pakketattribuut in het hoofdelement van uw manifestbestand.
    • Als u voor iOS ontwikkelt, voert u de Bundel-ID in. Zie de documentatie over de iOS Developer Library (Engelstalig) voor informatie over het vinden en instellen van de Bundel-ID.
  4. Klik op Maken.
U moet de gegenereerde API-sleutel vermelden wanneer als u een Rescue Lens-sessie opstart met behulp van de SDK.

U kunt API-sleutels in het Beheercentrum bewerken en uitschakelen. Beweeg uw muis over een sleutel in de lijst met API-sleutels om deze te wijzigen en klik op het pictogram Aanpassen. Voer uw wijzigingen in en klik op Opslaan. De API-sleutel wordt onmiddellijk bijgewerkt.