Rapport Aanmeldingen (Samenvatting)

Dit rapport toont cumulatieve aanmeldingsgegevens voor leden van de geselecteerde unit binnen de geselecteerde periode.

Dit rapport kan door elke organisatorische unit worden gegenereerd.

Iedere rij representeert één lid van de organisatie.

Naam
De naam van de Rescue-gebruiker zoals opgeslagen in het veld Naam in het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Gebruikers-ID
Een automatisch gegenereerd, uniek identificatienummer. Datatype: Integer. Datalengte: ongespecificeerd.
E-mail
Het e-mailadres van de Rescue-gebruiker zoals opgeslagen in het veld E-mail in het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Bijnaam
De bijnaam van de Rescue-gebruiker zoals opgeslagen in het veld Bijnaam in het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Groep
De naam van de beheerdersgroep of technicusgroep waartoe de gebruiker behoorde op het moment van aanmelden. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Gebruiker aangemaakt op
De datum waarop de gebruiker aan de organisatie werd toegevoegd met een geldige naam en e-mail in het tabblad Organisatie. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.
Aantal aanmeldingen
Het aantal unieke aanmeldingsgebeurtenissen die zijn vastgelegd in de geselecteerde periode. Datatype: Integer. Datalengte: ongespecificeerd.
Gemiddelde aanmeldingstijd
De gemiddelde tijd dat technici aangemeld zijn geweest in LogMeIn Rescue. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.
Totale aanmeldingstijd
De totale tijd dat technici aangemeld zijn geweest in LogMeIn Rescue. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.
Totale tijd bezig
De totale tijd in de status Bezig. Wordt alleen voor technici gerapporteerd. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.
Totale tijd afwezig
De totale tijd in de status Afwezig. Wordt alleen voor technici gerapporteerd. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.
Totale tijd niet-actief
De niet-actieve tijd is de tijd dat een technicus is aangemeld bij de Technician Console, maar geen sessies heeft. De niet-actieve tijd eindigt zodra een sessie een willekeurige status krijgt in de Technician Console. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.