Rapport Aanmelden (Alles weergeven)

Dit rapport toont de gegevens van iedere unieke aanmelding door een lid van de geselecteerde unit tijdens de geselecteerde periode

Dit rapport kan door elke organisatorische unit worden gegenereerd.

Iedere regel komt overeen met een unieke aanmeldingsgebeurtenis.

Aanmeldingsdatum
De datum waarop de aanmelding is gemaakt, gebaseerd op de geselecteerde tijdzone. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.
Naam
De naam van de gebruiker, zoals opgeslagen in het veld Naam in het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Gebruikers-ID
Een automatisch gegenereerd, uniek identificatienummer. Datatype: Integer. Datalengte: ongespecificeerd.
E-mail
Het e-mailadres van de Rescue-gebruiker zoals opgeslagen in het veld E-mail in het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Starttijd
De exacte aanmeldingstijd. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.
Eindtijd
De exacte afmeldingstijd. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.
Totale aanmeldingstijd
De tijd dat technici aangemeld zijn geweest in LogMeIn Rescue. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.
IP-adres
Het IP-adres waarvandaan de aanmelding is uitgevoerd. Datatype: String. Datalengte: 15 tekens.
Tijd bezig
De tijd in de status Bezig. Wordt alleen voor technici gerapporteerd. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.
Tijd afwezig
De tijd in de status Afwezig. Wordt alleen voor technici gerapporteerd. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.
Tijd niet-actief
De niet-actieve tijd is de tijd dat een technicus is aangemeld bij de Technician Console, maar geen sessies heeft. De niet-actieve tijd eindigt zodra een sessie een willekeurige status krijgt in de Technician Console. Datatype: DateTime. Datalengte: ongespecificeerd.