De taal van de Technician Console instellen

De browserversie van de Technician Console gebruikt de taal die actief is op de aanmeldingspagina van Rescue Lens, het Beheercentrum of de pagina Mijn account wanneer u de Technician Console start. De desktop-app gebruikt de taal die is ingesteld tijdens de installatie.

Wanneer u bijvoorbeeld de aanmeldingspagina van Rescue Lens in het Spaans ziet wanneer u de Technician Console start, dan opent de Technician Console in het Spaans.

• Zo wijzigt u de actieve taal die gebuikt wordt door de browser-versie van de console:
    1. Verlaat de Technician Console.
    2. Wijzig de actieve taal op de aanmeldingspagina of de pagina Mijn account.
    3. Start de Technician Console opnieuw op in uw browser.
  • Om de taal te wijzigen die gebruikt wordt door de desktop-app, verwijdert u desktop-app en installeert u deze opnieuw. Zorg dat u de gewenste taal kiest tijdens de installatie.