Alle privésessies automatisch laten starten

Beheerders kunnen instellen dat alle pincode-, link- en SMS-sessies direct van de status Bezig met verbinden naar Actief gaan. Technici kunnen de optie Inkomende privé-sessies automatisch starten niet wijzigen in de Technician Console.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Selecteer in de Technician Console de optie Inkomende privésessies automatisch starten.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep.
    • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
    • Klik op Instellingen opslaan in alle groepen om dezelfde instellingen voor alle technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.