Instellen welke verbindingsmethodes beschikbaar zijn voor technici

Kies welke verbindingsmethodes voor technici beschikbaar zijn in het dialoogvenster Nieuwe sessie maken van de Technician Console.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Soort verbinding kunt u de verbindingsmethodes kiezen die u wilt toestaan.
    Optie Beschrijving
    Pincode Sta technici toe de verbindingsmethode via een pincode te gebruiken.
    E-mail via standaardclient toestaan Sta technici toe de verbindingsmethode via e-mail te gebruiken en de e-mail via hun standaard e-mailclient te sturen.
    E-mail via Rescue-servers toestaan Sta technici toe de verbindingsmethode via e-mail te gebruiken en de e-mail via LogMeIn Rescue-servers te sturen.
    E-mail voor verbinding, onderwerp Dit is de standaard onderwerpregel voor alle e-mails over sessieverbindingen. Een technicus kan de onderwerpregel van het e-mailbericht wijzigen in de e-mailclient.
    E-mail voor verbinding, tekst Dit is de standaard inleidende tekst voor alle e-mails over sessieverbindingen. Een technicus kan de tekst van het e-mailbericht wijzigen in de e-mailclient.
    Koppeling Sta technici toe de verbindingsmethode via een koppeling te gebruiken.
    SMS Technici toestaan om via de sms-verbindingsmethode privésessies te starten:
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep.
    • Klik op Wijzigingen opslaan naar subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
    • Klik op Instellingen opslaan in alle groepen om dezelfde instellingen voor alle technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.