Een technicus toevoegen

Toegangsrechten voor technici worden overgenomen van de technicusgroep.

1. Klik met de rechtermuisknop op de technicusgroep waaraan u de nieuwe technicus wilt toevoegen en klik op Technicus maken.
  2. Zorg dat de gebruiker met wie u wilt werken, is geselecteerd in de organisatiestructuur en klik op het tabblad Organisatie.
    De pagina Configuratie wordt weergegeven.
  3. Bewerk de volgende opties:
    Optie Beschrijving
    Naam De naam van de gebruiker zoals deze wordt weergegeven de organisatiestructuur en in de Technician Console, indien hiervoor een licentie aanwezig is.
    Bijnaam De naam van de gebruiker zoals deze tijdens een sessie wordt weergegeven aan de klant. Voorbeeld: [10:46 uur] Chat-sessie tot stand gebracht met Henk.
    E-mail Het e-mailadres waarmee de gebruiker zich aanmeldt bij Rescue Lens.
    Single sign-on-ID Het identificatienummer waarmee de gebruiker zich aanmeldt indien single sign-on is geactiveerd.
    Beschrijving Dit is ter informatie voor uzelf.
    Nieuw wachtwoord Het wachtwoord waarmee de gebruiker zich aanmeldt bij Rescue Lens.
    Minimale wachtwoordlengte De minimaal vereiste wachtwoordsterkte die is ingesteld op het tabblad Algemene instellingen onder Wachtwoordbeleid.
  4. Selecteer onder Status de optie Ingeschakeld om de gebruiker te activeren.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.
Tip: Om een technicus naar een andere groep over te brengen, selecteert u een technicus in de organisatiestructuur en sleept u deze naar de gewenste technicusgroep of gebruikt u de vervolgkeuzelijst Naar technicusgroep verplaatsen op de configuratiepagina.