Een hoofdbeheerder toevoegen

Hoofdbeheerders hebben volledige controle over alle onderdelen van het Beheercentrum. Zij zijn de enige gebruikers met toegang tot het tabblad Algemene instellingen.

Deze optie is alleen beschikbaar voor hoofdbeheerders.

1. Klik met de rechtermuisknop op Hoofdbeheerders in de organisatiestructuur.
  2. Klik op Hoofdbeheerder maken.
    Er wordt een nieuwe hoofdbeheerder toegevoegd aan de organisatiestructuur.
  3. Zorg dat de gebruiker met wie u wilt werken, is geselecteerd in de organisatiestructuur en klik op het tabblad Organisatie.
    De pagina Configuratie wordt weergegeven.
  4. Bewerk de volgende opties:
    Optie Beschrijving
    Naam De naam van de gebruiker zoals deze wordt weergegeven de organisatiestructuur en in de Technician Console, indien hiervoor een licentie aanwezig is.
    E-mail Het e-mailadres waarmee de gebruiker zich aanmeldt bij Rescue Lens.
    Single sign-on-ID Het identificatienummer waarmee de gebruiker zich aanmeldt indien single sign-on is geactiveerd.
    Beschrijving Dit is ter informatie voor uzelf.
    Nieuw wachtwoord Het wachtwoord waarmee de gebruiker zich aanmeldt bij Rescue Lens.
    Minimale wachtwoordlengte De minimaal vereiste wachtwoordsterkte die is ingesteld op het tabblad Algemene instellingen onder Wachtwoordbeleid.
  5. Selecteer onder Status de optie Ingeschakeld om de gebruiker te activeren.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.