Hoe kan ik een betaalbewijs of factuur voor mijn LogMeIn-abonnement krijgen?

U kunt zelf een kopie van uw betaalbewijs of factuur afdrukken.

Klanten van LogMeIn Pro, Hamachi, Central

1. Gebruik het e-mailadres van de hoofdaccount om u aan te melden bij uw account op LogMeIn.com.
  2. Klik boven aan de pagina op Instellingen.
  3. Klik op de koppeling Facturering.
  4. Klik op Factuurgeschiedenis.
  5. Klik op de koppeling Ontvangstbewijs afdrukken naast de desbetreffende transactie om een PDF-versie van het betaalbewijs te downloaden en af te drukken.

Klanten van LogMeIn Rescue

1. Gebruik het hoofd-e-mailadres om u aan te melden bij uw account op LogMeInRescue.com.
  2. Klik links in de pagina op Factuurgeschiedenis.
  3. Klik op de koppeling Ontvangstbewijs afdrukken naast de desbetreffende transactie om een PDF-versie van het betaalbewijs te downloaden en af te drukken.