Info over Rescue Lens

Rescue Lens is de video-supportoplossing van LogMeIn met geïntegreerde VoIP. Met Rescue Lens kunnen klanten via hun smartphone rechtstreeks en veilig live videobeelden streamen naar medewerkers van de klantenservice. Supportmedewerkers kunnen het probleem met eigen ogen zien en de gebruiker op afstand helpen met het oplossen van problemen, configureren van producten, melden van klachten etc.

Rescue Lens is behalve als een service ook beschikbaar als een functie van LogMeIn Rescue. Ga voor de meest recente prijsinformatie en abonnementsmogelijkheden naar https://www.logmeinrescue.com/.

Belangrijk: Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor abonnees van Rescue Lens. Als u abonnee bent van LogMeIn Rescue, gaat u naar https://support.logmeinrescue.com/rescue voor meer informatie over Lens.
Beperking: Een technicus kan maar één actieve Lens-sessie tegelijk behandelen.

Rescue Lens Beheercentrum – in een oogopslag

Beheerders van Rescue Lens kunnen het LogMeIn Rescue Beheercentrum gebruiken om LogMeIn Rescue te configureren voor supportorganisaties van elke omvang.

De online interface wordt door beheerders gebruikt om andere beheerders en technicusgroepen in te stellen.