Waarom is de Technician Console uitgeschakeld als ik inlog?

Als u uw Rescue Technician Console niet kunt starten wanneer u zich aanmeldt, controleer dan het volgende.

1. Meld u aan bij uw Rescue account als Master Administrator.
  2. Klik op Start Admin Center op de pagina Mijn account.
  3. Zorg ervoor dat u zich bevindt onder de tab Organisatie bovenaan.
  4. Zoek in het linkerdeelvenster naar de naam van de technicus waarmee u probeert in te loggen. Als er een kleine rode "X" over de tech staat, betekent dit dat de tech is uitgeschakeld. Klik met de rechtermuisknop op de naam en kies Inschakelen.

U zou dan in staat moeten zijn om de Technician console als die gebruiker te starten. Als u de tech niet kunt inschakelen, kan dit te wijten zijn aan het feit dat er niet genoeg beschikbare technicus stoelen op de account zijn. Als dit het geval is, neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Gerelateerde documenten: