Waarom kan ik mijn schermopname niet bekijken?

Opgenomen Rescue sessies kunnen worden opgeslagen als AVI bestanden of in RCREC formaat. RCREC is een eigen formaat van GoTo dat moet worden geconverteerd naar AVI met de Rescue AVI-bestandsformaatconverter (hieronder gelinkt).

De encoder (RASC) is ontworpen om de hoogste algemene kwaliteit te bieden, maar vereist de Rescue codec (ook hieronder gelinkt) voor het afspelen. Iedereen die uw opnames bekijkt moet over de juiste codec voor het gekozen AVI-type beschikken.

Verwante koppelingen: