Waarom kan ik mijn schermopname niet weergeven?

Opgenomen Rescue-sessies kunnen worden opgeslagen als AVI-bestanden of in RCREC-indeling. RCREC is een bestandsindeling van LogMeIn die met het AVI-conversieprogramma van Rescue moet worden geconverteerd naar AVI (zie koppeling hieronder).

De LogMeIn-encoder (RASC) is ontworpen om de hoogst mogelijke algehele kwaliteit te bieden. Deze heeft wel de LogMeIn-codec nodig om bestanden af te spelen. Iedereen die uw opnames bekijkt moet over de juiste codec voor het gekozen AVI-type beschikken.

Verwante koppelingen: