Waar kan ik informatie vinden over de Rescue API?

Rescue service omvat een Application Programming Interface service waarmee u informatie uit de Rescue sessiegegevens in uw toepassing van keuze kunt halen. Zie verwante links hieronder voor meer informatie.

Verwante API koppelingen:

Ons serviceteam heeft ook kant-en-klare integratiepakketten voor de volgende CRM/ticketing-systemen voor uw gemak:

Opmerking: Vanwege de aard van API-integratie en het feit dat deze bijna altijd op maat wordt gemaakt, kan GoTo Support geen hulp bieden bij het schrijven of debuggen van klantcode. Als u nieuw bent in het programmeren van API's, zijn er op het internet handleidingen beschikbaar die u helpen de voorbeelden op deze website te begrijpen en te reproduceren. Voor meer informatie over API-programmering, zie https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Learn/JavaScript/Client-side_web_APIs/Introduction.