Wanneer loopt mijn abonnement af?

Pro, Central, Hamachi

Om uw abonnement en facturatie info te controleren:

1. Ga naar www..
  2. Log in op uw account met uw (e-mailadres) en wachtwoord. De pagina Computers wordt weergegeven.
  3. Bovenaan de pagina, klik op Instellingen en dan Abonnementen. Alle abonnementen op GoTo producten en diensten die aan uw zijn gekoppeld, worden vermeld.

Rescue

Om uw abonnementen en facturatie info te controleren:

1. Log in op uw Rescue account. De pagina Mijn account wordt weergegeven.
  2. Klik op Abonnementen. Uw abonnementsgegevens worden weergegeven.