Welke integratiemogelijkheden zijn er voor Rescue?

Aangepast PIN Invoerformulier

• Kan aan elke webpagina worden toegevoegd met HTML-code van het Admin Center.
  • Geeft klanten de mogelijkheid om een PIN-code in te voeren en direct vanaf uw webpagina verbinding te maken.
  • Het basisformulier kan worden aangepast aan uw webpagina.

Aangepast kanaal

• Kan aan elke webpagina worden toegevoegd met HTML-code van het Admin Center.
  • De eenvoudigste manier om een ondersteuningssessie te starten.
  • Kan worden ingesteld als een eenvoudige link of als een formulier op uw webpagina.

Instant Chat

• Hiermee kan een technicus een tweeweg-chatsessie aangaan zonder de klant te dwingen software te downloaden.
  • Kan worden geïntegreerd in uw webpagina met Kanaalformulier of PIN-code.
  • Kan worden opgezet als een volledig aangepaste zelf gehoste oplossing.