Wat kan ik doen met kanalen?

Wat zijn kanalen?

Kanalen zijn alternatieve verbindingsmethoden naast de standaard LogMeIn123 en e-mailkoppeling. Met kanalen kunt u inkomende verbindingen zo instellen dat ze gesorteerd worden onder specifieke technicusgroepen. Een kanaal kan via een kanaalkoppeling verbonden worden, of via één of meer van de volgende verbindingsmethoden:

• Aangepast live-supportformulier: Aanpasbare html-code die direct in een website kan worden ingevoegd.
  • Calling Card: Aan uw zakelijke huisstijl aangepaste en direct op de computer van de gebruiker geïnstalleerde applet.
  • Instant Chat: Online chatfunctie die u kunt integreren in uw website.

Hoe kan ik kanalen instellen?

Kanalen activeren

U kunt tot 10 verschillende actieve kanalen hebben. Om kanalen te activeren volgt u de volgende stappen:

1. Meld u aan bij uw Beheercentrum van Rescue.
  2. Klik op het tabblad Kanalen en selecteer een technicusgroep.
  3. Selecteer één of meerdere kanalen om in te schakelen voor deze groep.

U kunt vervolgens kanalen aan technici toewijzen door de technici een voor een te markeren op het tabblad Kanalen.

Kanalen configureren

Op het tabblad Kanalen klikt u op een van de kanalen om de instellingen voor dit kanaal te bewerken. U kunt het volgende configureren:

• Kanaalnaam: Alleen zichtbaar voor de beheerder, niet voor de klant.
  • Beschrijving: Net als de instelling Kanaalnaam.
  • Kanaalkoppeling: Deze koppeling kan rechtstreeks in uw website worden geïntegreerd en leidt klanten naar het opgegeven kanaal, waar ze vervolgens worden opgehaald door een technicus van de betreffende technicusgroep.
  • Live-supportformulier voor klanten: Heeft dezelfde functie als de kanaalkoppeling, maar verzamelt ook aanpasbare informatie van de klant, zoals diens naam en telefoonnummer.
  • Aangepaste live-supportformulieren met zelf-gehoste Instant Chat: Biedt de functie Instant Chat, waarmee een klant wordt verbonden aan een sessie Alleen chatten. Vanuit een Instant Chat-sessie kan een technicus indien nodig alsnog de applet downloaden om een sessie voor besturing op afstand te beginnen.

Er is ook een gedeelte voor het toewijzen van een naam voor het Calling Card-installatieprogramma aan dit kanaal.

Voor meer informatie over kanalen raadpleegt u onze gebruikershandleiding voor het Beheercentrum van LogMeIn Rescue.