Werkuren en gedrag bij "Geen technicus beschikbaar" voor een kanaal plannen

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Pas werkuren aan een kanaal toe en stel het standaard gedrag als antwoord voor aanvragen in die aankomen wanneer er geen technicus beschikbaar is.

1. Selecteer in de Organization Tree het kanaal waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Geen technicus beschikbaar en Planning, kiest u de Starttijd en Eindtijd voor uw werkdag.
  4. Kies de Tijdzone die aan de geselecteerde werkuren moet worden gekoppeld.
  5. Vink het vakje aan naast elke dag die geen werkdag zou moeten zijn.
  6. Stel het standaardgedrag in als reactie op sessies die binnenkomen tijdens werkuren wanneer geen technicus beschikbaar is en tijdens niet-werkuren.
    Optie Beschrijving
    Sessies actief houden Kies Sessies actief houden als u wilt dat alle sessies in een wachtrij worden geplaatst, zelfs als er geen technici online en beschikbaar zijn.
    Technici via e-mail over openstaande sessies informeren Selecteer Technici via e-mail over openstaande sessies informeren als u een e-mail wilt sturen naar de relevante technici wanneer er een supportverzoek binnenkomt terwijl er geen technici aangemeld zijn. Er wordt dan vanaf alerts@LogMeInRescue.com een e-mail gestuurd naar alle technici die dit supportverzoek kunnen afhandelen.
    Sessies afbreken en deze webpagina aan de klant tonen Kies Sessies afbreken en deze webpagina aan de klant tonen als u een specifieke webpagina aan de klant wilt tonen wanneer er geen technici beschikbaar zijn. Voer de URL van de weer te geven webpagina in het daarvoor bestemde vak in.
  7. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen Opslaan om het formulier te activeren voor het huidige Kanaal.
    • Klik op Instellingen opslaan van alle kanalen om dezelfde instelling voor alle Kanalen in uw organisatie toe te passen.