Waarschuwingslimieten Besturingscentrum instellen

Alarmen van het Besturingscentrum geven u een visuele melding als de prestatie van de geselecteerde unit buiten het aangegeven bereik valt. Stel in welke waarden deze alarmen genereren.

Er zijn twee soorten waarschuwingen: Waarschuwing (geel) en Alarm (rood). Als deze waarschuwingen gegenereerd zijn, maken zij de achtergrond van de cel van het bijbehorende tabelvenster geel (Waarschuwingen) of rood (Alarmen).

Belangrijk: Waarschuwingen configureren is optioneel, maar als u zowel de Alarmwaarde als de Waarschuwingswaarde voor een cel configureert, dan geldt het volgende:

• Voor Max. wachttijd, Max. afhandeltijd en Gem. afhandeltijd moet de Alarmwaarde hoger zijn dan de Waarschuwingswaarde. Dit komt omdat lagere waarden van wacht- en afhandeltijden gewenst zijn en een Alarm sterker is dan een Waarschuwing.
  1. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het Besturingscentrum. De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Stel de waarschuwingsniveaus naar keuze in voor de volgende velden:
    • Max. wachttijd
    • Max. afhandeltijd
    • Gem. afhandeltijd