Waarde instellen voor de aangepaste kolom onder het tabblad Sessies

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van beheerders van Rescue.

Als u gedetailleerde informatie over een sessie bekijkt, kunt u kiezen welk Aangepast veld als kolom onder het tabblad Sessies wordt getoond.

1. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het Besturingscentrum.

Resultaat: De instellingenpagina wordt weergegeven.

2. Onder Custom kolom op het tabblad Session, selecteert u een veld.

Dit zijn de aangepaste velden die zijn ingesteld in het Administratiecentrum onder Globale instellingen > Aangepaste Velden.

3. Klik op Toepassen om uw wijzigingen op te slaan.
Het geselecteerde veld wordt als kolom weergegeven onder het tabblad Sessies in het gedeelte Schema van het Besturingscentrum.