Voorgedefinieerde antwoorden en URL's exporteren

Dit artikel is opgesteld ter ondersteuning van technici van Rescue.

Een beheerder of technicus kan een reeks van standaardantwoorden en URL's maken en deze vervolgens exporteren naar een XML-bestand. Andere technici zullen dan in staat zijn om de antwoorden en URL's te importeren in hun eigen Technician Console.

1. Een reeks van voorgedefinieerde antwoorden en URL's maken.
  2. Selecteer in het menu Tools de optie Voorgedefinieerde antwoorden beheren.

Resultaat: Het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren wordt weergegeven in de werkruimte van de Technician Console.

3. Klik op het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren op het tabblad Importeren/Exporteren.
  4. Klik op Exporteren.

Resultaat: Het dialoogvenster Opslaan als wordt weergegeven met replies.xml in het veld Bestandsnaam.

5. Kies een locatie waar u antwoorden wilt opslaan.xml.

Resultaat: U dient een locatie te kiezen die toegankelijk is voor andere leden van uw organisatie.

Onthoud: Bestanden die tijdens een sessie zijn opgeslagen/geëxporteerd, zijn beschikbaar op Users/[gebruikersnaam]/Library/Application Support/GoTo-Rescue/Bottles/GoToRescue/drive_c/users/crossover/My Documents

6. Klik op Opslaan

Resultaat: Uw antwoorden en URL's worden opgeslagen als een XML-bestand.