Tijd gegevenscontrole instellen

Stel de starttijd van de gegevensverzameling van het Besturingscentrum in.

1. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het Besturingscentrum. De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Gebruik de schuifbalk om de starttijd van de gegevensverzameling in te stellen.

3. Klik op Toepassen om uw wijzigingen op te slaan.
In dit voorbeeld start de dienst van een controleur om 16:00 uur, dus hij is alleen geïnteresseerd in sessies en capaciteit-/prestatiegegevens vanaf 16:00 uur. Hij wil de gegevens over de werkzaamheden van voor die tijd negeren.