'Throttled'-fout

Symptoom

U krijgt de volgende foutmelding tijdens het inloggen of tijdens het gebruik van een LogMeIn site of service:

Reference number: throttled

Oorzaak

De meest voor de hand liggende reden voor een foutmelding is een tijdelijk netwerkprobleem aan de kant van LogMeIn. Door verschillende redenen kan het voorkomen dat ons systeem een aanzienlijk aantal foutberichten genereert die we vervolgens moeten onderdrukken ('throttle' in het Engels) om de stabiliteit van het systeem te beschermen. Als u probeert zich aan te melden op het moment dat een dergelijke gebeurtenis plaatsvindt, ontvangt u mogelijk een 'throttled'-fout.

Oplossing

Probeer de actie later opnieuw (bijvoorbeeld om de paar minuten). Onze excuses voor het ongemak.

Tip voor gevorderde gebruikers: Wij raden geen van beide oplossingen aan, tenzij u zich op uw gemak voelt bij het configureren van de instellingen van het besturingssysteem. Geavanceerde gebruikers kunnen de Throttled-fout misschien oplossen door hun DNS-cache te resetten (flushen). Instructies zijn beschikbaar bij Microsoft voor Windows en bij Apple voor Mac. Geavanceerde gebruikers kunnen ook proberen te wijzigen naar de Google DNS.