Technician Console Desktop App voor Mac (v7.12.3334.2-68) - EU-bedrijf (voormalig)

Het bestand moet automatisch op uw apparaat worden gedownload.

Problemen met downloaden? Hier klikken

Bestandsbeschrijving: Corporate Rescue klanten die geregistreerd zijn onder het https://secure.logmeinrescue.eu domein kunnen deze Technician Console downloaden. Deze versie van de Rescue Technician Console voor de Mac is compatibel met macOS Catalina (10.15) en hoger.