Taak twee: Configureer de Rescue LiveLink

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Configureer de Rescue PIN generatie in Autotask.

1. In Autotask, ga naar LiveLink Designer. Selecteer de RescuePIN LiveLink.
  2. Typ LogMeIn Rescue (www.LogMeIn.com) voor de naam van de Livelink-toepassing.
  3. Verander de basis-URL in https://secure.logmeinrescue.com/integration/autotask/requestpin.aspx.
  4. Voeg de volgende velden toe aan Form Post Parameters
    Parameter Naam Parameter Waarde
    CField0
    e-mail
    pwd
    volg0

@YourSite.com

gebruikersnaam
  5. Ga naar het tabblad LiveLink Designer Toepassingen en selecteer LogMeIn Rescue.

Resultaat: De LiveLink-toepassingspagina voor LogMeIn Rescue wordt weergegeven.

6. Op de LiveLink-toepassingspagina voor LogMeIn Rescue, selecteert u Vereist verificatie > Gebruikersniveau.