Rescue AVI File Fixer voor Windows (MSI)

Het bestand wordt automatisch naar uw toestel gedownload.

Problemen met downloaden? Klik hier

Bestandsbeschrijving: Repareer beschadigde Rescue schermopname .avi bestanden in een paar eenvoudige stappen. Als Rescue schermopname niet correct wordt beëindigd (tijdens de opname crasht de computer van de technicus of de Technician Console, de bestandsbestemming heeft geen vrije ruimte meer, enz.), is het resultaat een beschadigd .avi-bestand dat niet kan worden afgespeeld. Met behulp van de Rescue AVI File Fixer kunt u de opname afspelen tot aan het punt waar de opname werd onderbroken.