Over taalinstellingen aan de klantzijde

De GoTo Rescue Applet, Instant Chat, en Calling Card zullen werken in de taal die op de computer van de klant als de actieve taal is geselecteerd.

Wanneer de applet niet beschikbaar is in de taal van de klant, zal de Engelse versie worden gebruikt.

Het Instant Chat-venster heeft een taalselector, de applet en Calling Card hebben deze niet.

De mobiele applet zal automatisch de taalinstelling van de te ondersteunen smartphone detecteren en in deze taal werken. Wanneer de applet niet beschikbaar is in de taal van de klant, zal de Engelse versie worden gebruikt.
    Tip: In Windows wordt de taal ingesteld via het Configuratiescherm > Instellingen voor regio's en talen > tabblad Taal.
    Voorbeeld:

Veronderstel dat u een in het VK gebaseerde technicus bent die Rescue in het Engels gebruikt. U neemt contact op met een klant in Duitsland. Uw klant gebruikt een Duitse versie van Windows, maar ze heeft haar Landinstellingen gewijzigd naar het Turks. Zij zal de applet in het Turks zien.