Over taalinstellingen aan klantzijde

De LogMeIn Rescue Applet, Instant Chat en de Calling Card werken in de taal die als actieve taal op de computer van de klant is geselecteerd.

Wanneer de applet niet beschikbaar is in de taal van de klant, zal de Engelse versie worden gebruikt.

Het Instant Chat-venster heeft een taalselector, de applet en Calling Card hebben deze niet.

De mobiele applet zal automatisch de taalinstelling van de te ondersteunen smartphone detecteren en in deze taal werken. Wanneer de applet niet beschikbaar is in de taal van de klant, zal de Engelse versie worden gebruikt.
Tip: In Windows wordt de taal ingesteld met gebruik van het Configuratiescherm > Landinstellingen > Beheer.

Voorbeeld

Stel dat u een technicus bent die zich in Groot-Brittannië bevindt en Rescue in het Engels gebruikt. U neemt contact op met een klant in Duitsland. Uw klant gebruikt een Duitse versie van Windows, maar ze heeft haar Landinstellingen gewijzigd naar het Turks. Zij zal de applet in het Turks zien.