Over Systeeminformatie - Dashboard

Het Dashboard-tabblad Systeeminformatie toont u een momentopname van de huidige status van het apparaat van de klant.

Tijdens een actieve sessie klikt u op Informatie aanvragen om gegevens op te vragen van het apparaat van de klant.

De volgende informatie is beschikbaar ter inzage.
Systeeminformatie
Hier vindt u informatie over het besturingssysteem van de klant, de BIOS, het moment waarop het apparaat het laatst is opgestart en de gebruiker die is aangemeld.
CPU-informatie
Hier vindt u informatie over het model, het type en de snelheid van de CPU van de host.
Geheugeninformatie
Hier vindt u een volledig overzicht van de grootte en het gebruik van het geheugen van de host.
Schijfstations
Hier vindt u de hoeveelheid gebruikte en vrije ruimte op elk schijfstation van het apparaat van de klant.
Processen (top 5)
Hier vindt u de vijf processen die de meeste CPU-tijd gebruiken, het percentage CPU-tijd dat wordt gebruikt en het gebruik van het geheugen.
Gebeurtenissen (top 5)
Hier vindt u de vijf meest recente gebeurtenissen uit het gebeurtenislogboek van de toepassing en het systeem, met een andere status dan Informatie. Deze informatie kunt u ook weergeven onder Systeembeheer/Logboeken in Windows.
Geplande taken (laatste 5)
Hier ziet u een lijst met de vijf meest recentelijk uitgevoerde geplande taken, die zijn uitgevoerd met de functie Geplande taken van Windows.