HELP FILE

Over de toegangsrechten van samenwerkende technici



Tijdens een samenwerkingssessie kan een samenwerkende technicus de volgende handelingen verrichten:

Een uitnodiging aannemen om de rol van hoofdtechnicus over te nemen.
Zodra de rol is geaccepteerd, neemt de technicus alle capaciteiten van een hoofdtechnicus op zich.

Privé chatten met samenwerkende technici
De klant kan de communicatie niet zien. Samenwerkend chatten is ook beschikbaar wanneer het chatten met de klant uitgeschakeld is op het niveau van de Technicusgroep.

De Samenwerkingssessie verlaten
De sessie wordt niet beëindigd. Anderen kunnen hun ondersteuning aan de klant voortzetten.
Een sessie onderbreken, maar alleen voor zichzelf
Anderen kunnen hun ondersteuning aan de klant voortzetten.
De klant kan de communicatie niet zien. Samenwerkend chatten is ook beschikbaar wanneer het chatten met de klant uitgeschakeld is op het niveau van de Technicusgroep.
De sessie overdragen
Alleen beschikbaar wanneer deze functie in het Beheercentrum is geactiveerd op het niveau van de technicusgroep.
Schermen delen
Alleen beschikbaar wanneer deze functie in het Beheercentrum is geactiveerd op het niveau van de technicusgroep.
Beperking: Een samenwerkende technicus kan geen bestanden ontvangen die door een klant zijn verstuurd met behulp van de applet-functie Bestand verzenden.