Mijn klant heeft problemen met het verbinden via Rescue. Wat moet ik doen?

Als u geen verbinding kunt maken met uw klant met behulp van LogMeIn Rescue, vraagt u de klant om de toetsen Ctrl + Alt + Shift ingedrukt te houden en vervolgens de op de knop Verbinding maken met technicus te klikken. Deze methode dwingt de sessie om opnieuw te verbinden en lost problemen in peer-to-peer-verbindingen op, zoals NATs die niet goed werken aan beide kanten.

Opmerking: De klant moet de knoppen Ctrl + Alt + Shift ingedrukt houden totdat de verbinding is gemaakt.

Als de verbinding mislukt of als er een bericht Ongeldig certificaat verschijnt, kan er een beveiligingsbeleid zijn op het netwerk van de klant dat de verbinding blokkeert. UDP-communicatie en ActiveX moeten worden toegestaan om Rescue-verbindingen goed te laten werken.

Belangrijk: zorg ervoor dat de datum en de tijd correct zijn ingesteld op de computer van de klant.