LogMeIn Rescue-API

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

De LogMeIn Rescue-API biedt een interface aan derden om via een toepassing te communiceren. Gebruik deze API om de manier waarop Rescue integreert met uw andere ondersteuningstoepassingen aan te passen.

Klik hier om de API-handleiding van LogMeIn Rescue te bekijken.