Labels toewijzen

Dit artikel geeft richtlijnen voor Beheerders van rescue.

Hoofdbeheerders en hoofdeigenaars van een account kunnen labels toewijzen aan alle Technicusgroepen en Kanalen in hun organisatiestructuur. Beheerders kunnen labels toewijzen aan de Technicusgroep waar zij aan toegewezen zijn.

1. In het GoTo Rescue Administration Center in de boomstructuur van de organisatie selecteert u de Technician Group of het kanaal waaraan u het label wilt toekennen.
    2. Selecteer het tabblad Organisatie.
    3. Onder Toegewezen labels, selecteert u een label.
    4. Klik op Toevoegen.

Resultaat: Het geselecteerde label wordt weergegeven naast Labels

5. Klik op Wijzigingen opslaan.