Labels toewijzen

Hoofdbeheerders en hoofdeigenaars van een account kunnen labels toewijzen aan alle Technicusgroepen en Kanalen in hun organisatiestructuur. Beheerders kunnen labels toewijzen aan de Technicusgroep waar zij aan toegewezen zijn.

1. Selecteer in het Beheercentrum van LogMeIn Rescue in de organisatiestructuur de Technicusgroep of het Kanaal waaraan u het label wilt toewijzen.
  2. Selecteer het tabblad Organisatie.
  3. Selecteer een label onder Toegewezen labels.
  4. Klik op Toevoegen. Het geselecteerde label wordt weergegeven naast Labels
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.