Is er een mogelijkheid om Rescue eenmalig aan te schaffen?

Omdat GoTo een software as a service-bedrijf is, bieden wij Rescue alleen aan als een abonnement dat volgens een plan moet worden betaald. Het is niet mogelijk om Rescue permanent aan te schaffen, aangezien GoTo uw connectiviteit als een dienst levert, naast de host- en clientsoftware.

Als uw toegangsbehoeften geen internetverbinding vereisen, of als u een verbinding via een VPN/WAN-verbinding hebt, kijk dan eens naar RemotelyAnywhere. Voor meer informatie over RemotelyAnywhere kunt u terecht op de onderstaande link.

Verwante koppelingen: