Is er een manier om de Rescue applet te downloaden door ActiveX te gebruiken in plaats van het .exe bestand?

Standaard zal de klant, wanneer hij verbinding maakt met een hostcomputer, een uitvoerbaar bestand moeten downloaden. Er is een optie in het Beheercentrum om dit standaard gedrag te veranderen. Door het vakje "Gebruik ActiveX klantenapplet" aan te vinken, zal een ActiveX component op de host computer geïnstalleerd worden om de Rescue klantenapplet te downloaden en automatisch uit te voeren.

Deze functie kan worden gebruikt om beperkingen in verband met het rechtstreeks downloaden van .exe-bestanden te omzeilen of om het aantal vereiste stappen om een verbinding tot stand te brengen te verminderen.

Opmerking: Browserinstellingen op de hostcomputer kunnen ActiveX-downloads beperken.

Om deze instelling te wijzigen, logt u in op uw LogMeInRescue.com-account. Selecteer het tabblad Settings en scroll naar beneden naar de rubriek Customer Applet. Vink het vakje naast "ActiveX klantenapplet gebruiken" aan of uit. Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op Wijzigingen opslaan.