Integratie van Rescue en Zendesk

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Met de LogMeIn Rescue-app in Zendesk kunnen adviseurs een sessie op afstand starten vanaf een Zendeskticket en de gegevens van de sessie achteraf in het ticket vastleggen.

Om de LogMeIn Rescue-app in Zendesk te gebruiken, moet u beschikken over een geldige licentie of proefversie van LogMeIn Rescue.

Algemene workflow:

1. Bij het corresponderen met de klant via een ticket of over de telefoon, besluit een technicus om een sessie op afstand met de klant te starten om het probleem op te lossen.
  2. Vanaf het ticket in Zendesk genereert de technicus een koppeling en pincode en verzendt deze naar de klant om de sessie op afstand te starten.
  3. De technicus biedt de ondersteuning op afstand aan de klant. De technicus kan tijdens de sessie informatie bekijken over het Zendeskticket in de LogMeIn-interface.
  4. Wanneer de op afstand bestuurde sessie beëindigd is, worden details over de sessie toegevoegd aan het Zendeskticket.