Integratie van Rescue en Salesforce

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Met de integratie van LogMeIn Rescue met Salesforce.com kunnen IT- en ondersteuningsprofessionals serviceniveaus van hun klanten verbeteren en de tevredenheid en loyaliteit onder hun eindgebruikers en/of klanten vergroten, wat lagere kosten en hogere de productiviteit van de IT-ondersteuning oplevert, en waardoor uiteindelijk de winstgevendheid van de organisatie aanzienlijk vergroot wordt.

Een LogMeIn Rescue-ondersteuningssessie op afstand kan binnen Salesforce worden gestart, in het tabblad Case. Zodra de ondersteuningssessie is beëindigd, wordt de informatie automatisch verzonden vanuit de Technician Console van LogMeIn Rescue naar de Case-registratie in Salesforce. De gebruiker van Salesforce heeft toegang tot de details van iedere sessie van LogMeIn Rescue door op het item te klikken in het gedeelte Activiteitenoverzicht. Een LogMeIn Rescue-account is vereist om de toepassing Rescue/Salesforce-integratie te gebruiken.

Voor meer informatie kunt u zoeken naar "LogMeIn Rescue Support for Salesforce" in de appexchange van Salesforce.com.