Integratie van Rescue en Salesforce

Artikelen met betrekking tot customization zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

de integratie van LogMeIn Rescue met Salesforce.com maakt het IT en ondersteuningsprofessionals mogelijk om de serviceniveaus van hun klanten te verbeteren en tevredenheid en trouw onder hun eindgebruikers/of klanten te vergroten, waardoor kosten verminderd worden, de productiviteit van de IT-ondersteuning verbeterd wordt en de winstgevendheid van de organisatie vergroot wordt.

Belangrijk:

ZOMER '22 RELEASE COMPATIBILITEIT:

De zomer 22 release van Salesforce is momenteel niet compatibel met Rescue. Wij werken op dit moment aan volledige compatibiliteit. Op dit moment raden we u niet aan om te upgraden naar de Salesforce '22 zomerrelease als u deze integratie wilt installeren. Bestaande gebruikers van de integratie ondervinden geen gevolgen van deze wijziging.

Een LogMeIn Rescue ondersteuningssessie op afstand kan worden gelanceerd binnen de Salesforce in het tabblad Case. Zodra de ondersteuningssessie is beëindigd, wordt de informatie automatisch verzonden vanuit de LogMeIn Rescue Technician Console naar de case record in de Salesforce. De gebruiker van Salesforce kan toegang krijgen tot de details van iedere LogMeIn Rescue sessie dor op het item te klikken in het gedeelte Activiteitenoverzicht voor een bepaald geval. Een LogMeIn Rescue-account is vereist om de Rescue Salesforce-integratietoepassing te gebruiken.

Voor meer informatie kunt u "LogMeIn Rescue Support for Salesforce" op Salesforce.com raadplegen appexchange.