Integratie van Rescue en HappyFox

Artikelen over aanpassingen zijn geschreven voor een technisch publiek dat ervaring heeft met webontwikkeling. Kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

Dankzij de integratie van Rescue met HappyFox kunnen HappyFox-supportprofessionals hun ticketsysteem combineren met Rescue's ondersteuningsmogelijkheden op afstand.

HappyFox-technici kunnen rechtstreeks vanuit de HappyFox-interface sessie-PIN-codes genereren en op afstand inloggen op de computers van klanten. Zodra de ondersteuningssessie is beëindigd, wordt gedetailleerde informatie verzonden vanuit de Rescue Technician Console en toegevoegd aan het HappyFox support ticket.

Voor details en stap-voor-stap instructies, zie het Enable Integration with Rescue HappyFoxknowledge base artikel.